Houten poorten

Kwaliteit van de poorten

Enkel de beste houtsoorten komen in aanmerking. 
Voor een mooie vergrijzing is padoek de meeste geschikte houtsoort. Wil u uw poort beitsen of oliën dan kan dat met western red cedar. Voor lakwerk is Accoya® de beste keuze.

Zowel massieve azobé palen als metalen gegalvaniseerde palen met hout bekleed behoren tot de mogelijkheden. 
Aan gemetste kolommen of een muur kunnen de scharnieren met chemische ankers worden bevestigd.

Onze roestvrij stalen scharnieren zijn eenvoudig regelbaar.

Maatwerk uit eigen atelier

Onze poorten worden vervaardigd met moderne machines volgens de traditionele pen- en gatverbinding. Deze duurzame verbinding en de grote houtsecties maken dat we een stevig geheel verkrijgen waar u jarenlang plezier aan zult beleven.

Er wordt veel aandacht aan details geschonken waardoor deze solide constructie ook mooi oogt. 

Door onze ervaring en meer dan 3 000 installaties hebben we een unieke werkwijze in stappen opgebouwd die ervoor zorgt dat uw poort er zal uitzien zoals u dat verwacht had.

Forest Stewardship Council®

Forest Stewardship Council
Door te voldoen aan de strenge eisen die 'Forest Stewardship Council' of kort FSC®,behaalde Lenaerts Houten Poorten zijn FSC Certificaat en COC-nummer.
Door alleen hout aan te kopen met FSC-claim kunnen wij u producten aanbieden, die vervaardigd zijn met respect voor de grondstoffen en de omgeving waar ze zijn ontgonnen.
Op deze manier willen wij bijdragen aan de verbetering van het milieu en de leefomstandigheden van de plaatselijke bevolking. Illegaal gekapt hout krijgt zo geen kans meer.
Wij hopen dat u ons daar in zal volgen. Lees meer...

Totaal service

Niet alleen het plaatsen van de palen en de poort maar ook de automatisering en videofonie behoren tot onze service die wij aanbieden.

De palen zowel voor een draaipoort als voor een schuifpoort inclusief de grondwerken worden door onze eigen dienst verzekerd.

Voor elke opstelling kunnen wij de meest geschikte automatiseringen voorstellen. 
Dit kan een schuifpoort motor, een motor met knikarm aandrijving, een ondergrondse aandrijving of een andere oplossing zijn.
Industriële toepassingen zijn tevens mogelijk.
Enkele van de vele mogelijkheden naar besturing en beveiliging zijn onder andere: fotocelbeveiliging, noodvoeding, gedeeltelijke opening, automatische sluiting, bediening via smartphone of integratie in de domotica.