Een houten poort kopen

12/12/2017

Tuinpoort, opritpoort of tuindeur. 
Draai- of schijfpoort.


Je eigendom of tuin afsluiten kan om verschillende reden noodzakelijk zijn. Hond, kinderen, privacy of veiligheid zijn maar enkele voorbeelden. Met een mooie houten poort kan je al deze noodzaken verwezenlijken.

Een tuinpoort of opritpoort kiezen

De keuze tussen de verschillende modellen of uitvoeringen hangt af van welke wensen je hebt. Een moderne strakke poort of een sierlijke klassieke. Een open poort waar je nog contact hebt met de buitenwereld of een volledig gesloten poort voor extra privacy.

Bij Lenaerts houten poorten heb je keuze uit ontelbare modellen en uitvoeringen die allen op maat gemaakt worden. Weet je het zelf niet zo goed dan helpen we je graag verder in onze toonzaal.

Mocht het zijn dat het gewenste model niet op onze site te vinden is dan stuurt u ons gewoon een foto of schets en wij maken ze voor u.

Wanneer kiezen voor een draaipoort of voor een schuifpoort?

Omdat bij de installatie van een schuifpoort uitgebreide, duurdere grondwerken noodzakelijk zijn is een draaipoort meestal eerste keuze.

Als de oprit te fel oploopt, de opening te breed is of af de afstand tussen de poort en de achterliggende garage te kort is dan zijn schuifpoorten de oplossing.

Een schuifpoort kan zelfdragend zijn (tot 4m opening) of op rail. Alle grondwerken kunnen door Lenaerts houten poorten zelf uitgevoerd worden.

Geautomatiseerd of manueel?

Als je poort dagelijks open moet om met de wagen of de fiets binnen/buiten te rijden raden wij u ten zeerste aan om de poort te automatiseren. Belangrijke voordelen zijn:

- Het gemak van niet te moeten uitstappen
- Geen tijdverlies met het open en sluiten als u gehaast bent
- Dat u geen nat pak heeft als het regent
- Uw poort is altijd toe als u weg bent of thuis
- De veiligheid dat uw poort niet dicht gaat of waait wanneer er nog een obstakel tussen staat
- De zekerheid dat uw poort goed vast staat als er veel wind is

Een ver doorgedreven automatisering zorgt er voor de uw poort kan bediend worden met de allernieuwste technologie. Videofonie, afstandsbediening, codeklavier, fotoceldetectie, lusdetectie of integratie in bestaande domotica zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Op onze site kan u via een eenvoudige prijsaanvraag uw offerte aanvragen en de gewenst opties aanduiden. Wij zorgen voor een snelle berekening op maat.