houten poorten Lenaerts

Strak afgelijnde houten poort.

Strak afgelijnde houten poort

Sommige klanten verkiezen een moderne look voor hun poort. Met een natuurproduct als hout kunnen we alle kanten op. Modern of klassiek alle stijlen kunnen op maat gemaakt worden. Bovendien beschikken we over de kennis en ervaring om speciale projecten uit te voeren.

In het voorbeeld hiernaast had de klant graag een sterk afgelijnde poort zonder palen in het zicht aan de voorzijde zodat er geen onderscheid kan gemaakt worden tussen de panelen.

Om de palen achteraan te kunnen plaatsen werden de scharnieren zo aangepast dat de poort voor de palen kan draaien. Door de door ons ontwikkelde, volledig regelbare roestvrij stalen poortscharnieren kunnen we een smalle opening tussen de verschillende panelen garanderen. Hierdoor vormen de verschillende onderdelen één strak afgelijnd geheel.

Indien gewenst kan de beplanking ook horizontaal gezet worden. Dit zorgt er voor dat er een lang gerekt geheel ontstaat, onderbroken door de verticale lijnen tussen de panelen.

De opstelling zoals deze hiernaast is afgebeeld bestaat uit een vast paneel met ingebouwde parlofoon, een ingewerkte brievenbus die achteraan kan geleegd worden en een geautomatiseerde dubbele vleugelpoort.

Nog enkele voorbeelden van een soortgelijke opstelling hieronder:

Poort met palen achteraan.

Een deur, vast paneel, een geautomatiseerde dubbele vleugel en een groot paneel vormen samen een volledige houten wand.

Volledige houten wand met poort en deur

Zij aanzicht houten wand.

 Afsluiting tussen twee gebouwen met een dubbele deur en twee vaste panelen. (voor en achterzijde)

Dubbele deur en twee vaste panelen

Achterzijde dubbele deur en twee vaste panelen

Brede deur tussen twee vaste panelen. (voor en achterzijde)

Brede deur met twee vaste panelen

Achterzijde brede houten deur met twee vaste panelen.