houten poorten Lenaerts

Nieuwe website online!

Lenaerts houten poorten heeft een nieuwe website.

Onze vernieuwde website staat online! Alles evolueert met de tijd en na meerdere jaren was er echt nood aan een nieuwere en modernere site. Het resultaat mag er zeker zijn.

Onze portfolio is uitgebreid, de rubrieken houten poorten, brievenbussen en tuin zijn sneller te bereiken en een offerte aanvragen ging nooit eenvoudiger.

Door onze jarenlange ervaring in de specifieke sector van de houten poorten hebben we een zeer uitgebreide database met foto's. Op deze nieuwe site staat een selectie van een 500-tal foto's en het aantal groeit nog steeds.

Van alle modellen zijn verschillende voorbeelden opgenomen in de meest uiteenlopende omgevingen, zodat u kan zien welke oplossingen bij u ook mogelijk zijn.

Minstens één maal per maand brengen wij graag een verslagje uit van één van onze werken met foto's en uitleg.

Onze brievenbussen hebben een aparte afdeling gekregen en er zijn momenteel nieuwe modellen in ontwikkeling.

De afdeling tuin omvat een breed gamma aan producten die mooi aansluiten bij onze houten poorten.

De houten bloembakken zijn nieuw in ons gamma. Ze zijn strak en fijn afgewerkt. Verschillende standaard modellen bieden al een ruime keuze maar we kunnen ze voor u ook op maat maken.

Onze tuinbank en picknicktafel hebben hun dienst al geruime tijd bewezen en de tuinverlichting zal weldra in een vernieuwde versie op de site verschijnen.

Niet te vergeten alle producten op onze website zijn gemaakt met respect voor de natuur en hebben dan ook het label FSC 100% meegekregen. Uitleg over FSC is ook in onze website opgenomen. Wist u dat u in sommige gemeenten subsidies krijgt voor de aankoop van producten met FSC-label.

Op de hoogte blijven? Word dan zeker ook fan van ons op Facebook! Ga naar facebook.com/lena of kijk even hier beneden en klik op ‘Volg ons op Facebook’. Klik vervolgens op onze Facebook Page op de knop ‘Vind ik leuk’! Alvast heel erg bedankt voor jullie steun.

Via onze Facebookpagina houden wij u ook op de hoogte van onze nieuw artikelen, tips en aankondigen die u kunnen interesseren.

We zijn zeer benieuwd naar hoe de site jou bevalt, laat het ons weten op onze facebookpagina.