houten poorten Lenaerts

Nieuwe brievenbus.

Mooie moderne houten brievenbus die naar voor open kantelt

Onze nieuwe brievenbus met modelnummer 11.12A heeft een opvangbak die naar voor open kantelt. Het gebruiksgemak van dit systeem heeft zich al jaren bewezen in onze andere modellen. Door de verende houten klep ontstaat er een mooi geheel met strakke lijnen. 

Door deze strakke aflijning kan de brievenbus in een moderne omgeving geplaatst worden. De brievenbus wordt in Padoek FSC 100% gemaakt en verkleurt van rood naar grijs. Na vergrijzing zal ze nog beter in de omgeving passen

De achterwand in azobé, tevens FSC 100%, gaat in de grond voor een goede verankering. Hij kan ook achter een keermuur geplaatst worden. De opvangbak blijft gemakkelijk bereikbaar doordat deze voor de wand hangt. Andere montages zijn tevens mogelijk. Zo kan deze brievenbus ook tegen een muur gehangen worden.

Huisnummer kan in inox of kan in gefreesd en ingekleurd worden. Ook een naam infrezen is mogelijk. Voor bedrijven of vrije beroepen kan de achterzijde hoger gemaakt worden waardoor er ruimte ontstaat voor een logo, firmanaam of verlicht naambord.

Aanpassingen op maat zijn tevens mogelijk.

Brievenbus in padoek met azobé steun.

Oen geklapte bus.