houten poorten Lenaerts

Inox veiligheids-slot

Veiligheidsslot met valhaak.

Sinds kort kan er in al onze tuindeuren en tuinpoorten een veiligheidsslot geplaatst worden. Het speciale aan dit slot is dat de dagschoot langer is dan normaal en dat de nachtschoot een haak is die in de roest vrij stalen slotplaat valt.

De slotplaat in 4mm dik rvs werd door ons ontwikkeld voor dit veiligheidsslot. Door de slotplaat in de paal in te werken ontstaat een zeer sterk geheel dat inbraak veilig is.

Aan de buitenzijde van de deur en paal is er geen verschil zichtbaar met het klassieke slot dat we reeds jaren plaatsen. Voor wie het wenst kunnen we nu een verhoogde veiligheid garanderen.

Bijkomend kan er ook een veiligheidscilinder en veiligheidsafdekplaat geplaatst worden wat het risico op inbraak nog verlaagd.

Dit slot kan ook toegepast worden in een dubbele vleugel. Hierbij worden de twee vleugels in het midden eigenlijk verbonden zodat ze niet open kunnen geduwd worden. Daarbij is er natuurlijk ook onze grendel beveiliging voorzien.

Het veiligheidsslot in combinatie met onze stevige houten tuinpoorten zorgt voor een extra beveiliging die ongewenste bezoekers buiten houdt, vraag er naar!

voorzijde veilgheidslot op houten deurveiligheidslot op houten tuindeur achterzijde

Voorzijde en achterzijde van een tuindeur met veiligheidsslot, veiligheidscilinder en anti inbraak cilinderplaat in RVS.