houten poorten Lenaerts

Parlofonie

Voor uw parlofonie en videofonie bieden wij verschillende merken aan zodat steeds aan uw wensen kan voldaan worden. Volgende is een beschrijving van het aangeboden gamma:
 

Siedle - Eenvoudige videofoonset 

Dit bekroonde ontwerp met de zilver-metallic -uitvoerig (binnen- en buitenstation) is te combineren met alle bouwstijlen en façades. Twee draden zijn voldoende voor bellen, zien, spreken, licht schakelen en deurontgrendeling bedienen. De kijkhoek van de zwart/wit-camera laat zich instellen en zo aan de individuele entree-situatie aanpassen. Dankzij infrarood verlichting levert zij ook 's nachts scherpe beelden. Na het indrukken van de oproeptoets, - of na handmatige activering - verschijnt het camerabeeld op de 4-inch monitor. Oproepuitschakeling, inschakelen van de buitenverlichting en deur openerbediening ronden het functiepakket af.

Siedle - Parlofoon handsfree

Dankzij intelligente besturing beschikt de handsfree-telefoon over een uitstekende spraakkwaliteit. De elektronica verwijdert hinderlijke echo effecten, achtergrond- en storingsgeluiden. Resultaat: Een heldere, duidelijke overdracht. De handsfree-toestellen zijn in dezelfde vormgevingsvarianten als de Siedle-Intercoms met hoorn beschikbaar, waaronder kleurlak, edelstaal, aluminium, chroom, edelhout en echt goud.

Siedle - Video handsfree

Alle Video handsfree toestellen beschikken over een briljant, 2,5 inch groot kleurenbeeldscherm. Draairegelaars sturen helderheid en kleurverzadiging. De grote gesprekstoets, de deuropener, lichtschakelaar en mute-schakelaar hebben de audio- en video handsfree toestel gemeen. De vierde toets van het videomodel schakelt de deurcamera handmatig naar de monitor.

Top

Siedle - Vario

De modulaire opbouw van het Siedle-Vario-Systeem maakt aanpassing aan persoonlijke behoeften en wensen mogelijk. Dit bekroonde disign zorgt er voor, dat elke modulecombinatie formeel en esthetisch aan de hoogste eisen voldoet. De hoogste kwaliteitseisen garanderen een perfecte werking en een lange levensduur in alle klimatologische omstandigheden.

Siedle - Doorcom

Stelt u zich voor: een bezoeker belt aan de deur, binnen gaat de telefoon over op uw draagbaar toestel. In plaats van naar de spreekinstallatie te lopen, antwoordt u daar waar u op dat moment bent: op het terras, in de tuin, in de werkkamer, in de kelder ... Onderweg ontvangt u de deuroproep op uw GSM. De verbinding gebruikt de beschikbare communicatiewegen en eindapparaten van de telefooncentrale of van het Pc-netwerk. Siedle-Doorcom verbindt communicatiewerelden. Van de ééngezinswoning tot aan het grote project breidt de universele interface talrijke toepassingen uit met extra functionaliteit voor meer comfort.

Meer informatie over Siedle kan u hier vinden